Χρήση του Power-Plate

Η Χρήση του Power-Plate απο 10-20’ μόνο λεπτά τη φορά, 2 με 3 φορές την εβδομάδα, αρκεί για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης αφορά τη διάρκεια της εκγύμνασης, τα αποτελέσματα όμως οφείλονται στην ένταση της εκγύμνασης. Αλλάζοντας τη στάση του σώματος πάνω στο Power-Plate, μπορεί να ενεργοποιηθούν διαφορετικοί μύες και ομάδες μυών.


Το Power-Plate σας επιτρέπει να δείτε εύκολα και γρήγορα θετικά αποτελέσματα σχεδόν σε όλα τα μέρη του σώματός σας.

 • Αυξημένη καύση του λίπους
  Ο μεταβολισμός αυξάνεται χάρη στην εκγύμναση με το Power Plate οδηγώντας σε βελτιωμένη διαδικασία καύσης λίπους και σε αυξημένο βασικό μεταβολισμό, επομένως και σε μείωση των στοιβάδων του λιπώδη ιστού. Η καλύτερη αιμάτωση με τη βοήθεια μασάζ μπορεί να βοηθήσει τοπικά στην ελάττωση του λίπους στις προβληματικές ζώνες.
 • Κυτταρίτιδα και αισθητική
  Το μασάζ με το Power Plate ανακουφίζει από πιασίματα, διασπά τα λιπώδη κύτταρα και οδηγεί στην καλύτερη κινητικότητα των στοιβάδων των ιστών. Η μείωση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με την αναδόμηση του συνδετικού ιστού βελτιώνει σημαντικά την εικόνα του δέρματος. Ασκείται ακόμη και το μυϊκό σύστημα του προσώπου ενώ παράλληλα αποθηκεύονται ίνες κολλαγόνου.
 • Ταχεία ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος
  Αν προπονηθείτε με το Power Plate, θα επιτύχετε να γυμνάσετε σχεδόν το 100% όλων των μυϊκών ινών σε όλες τις μυϊκές ομάδες! Η μέγιστη δύναμη και η αντοχή δύναμης αυξάνονται σημαντικά.
 • Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου
  Με την ταυτόχρονη διέγερση μεγάλου αριθμού μυϊκών ομάδων επιτυγχάνετε μέσα σε 10-15΄ μόνο λεπτά το ίδιο αποτέλεσμα που θα επιτυγχάνατε με 90΄ λεπτά κοπιαστικής προπόνησης.
 • Αύξηση της κινητικότητας
  Η έντονη αιμάτωση, η θέρμανση και η αντανακλαστική διάταση των τενόντων επιφέρουν απελευθέρωση αποθεμάτων ελαστικότητας ενώ τα πιασίματα υποχωρούν.
 • Ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος
  Κατά την άσκηση με το Power Plate τροφοδοτείται ο μυς με αίμα έως και 50 φορές το δευτερόλεπτο, το οποίο φτάνει μέχρι και στα μικρότερα αγγεία. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρονται ταχύτερα οι θρεπτικές ουσίες ενώ απομακρύνονται οι επιβλαβείς. Το αποτέλεσμα είναι η ταχύτερη ανάπλαση.
 • Βελτίωση του συντονισμού
  Η ταυτόχρονη διέγερση των αισθητήρων σε ολόκληρο το σώμα βελτιώνει τον μεσομύιο και ενδομυϊκό συντονισμό. Επιπλέον, εξασκούνται τα αντανακλαστικά και η αίσθηση ισορροπίας ενώ βελτιώνονται άμεσα.
 • Περισσότερη αντοχή
  Με τη βελτίωση του μυϊκού συστήματος ενεργοποιούνται εντονότερα και γίνονται αποτελεσματικότερα όλα τα συστήματα που προμηθεύουν τον οργανισμό με θρεπτικές ουσίες και μαζί με αυτά και η καρδιά.