ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MIHA-BODYTEC

To Miha Bodytec είναι μια προπονητική μονάδα ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS) η οποία γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα – ενεργοποιεί πάνω από 650 μυϊκές ομάδες και πιάνει εντοβάθμυες μυϊκές ίνες , αγωνιστές και ανταγωνιστές. Κάνει ενδυνάμωση, σύσφιξη, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, καλυτερεύει την στάση του σώματος και ανακουφίζει πόνους στη πλάτη και μέση. Χρειάζεστε μια συνεδρία 20-λεπτών την εβδομάδα, η οποία αντιστοιχεί με 4-5 ώρες κανονικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Σχηματισμός και γράμμωση των μυών

Οι μυϊκές ομάδες διεγείρονται σε ποσοστό ακόμη και 95% σε σχέση με αυτό που μπορεί να πετύχετε από μόνοι σας με την συμβατική γυμναστική. Ανάλογα με την ένταση και το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε μπορείτε να πετύχετε καλύτερη γράμμωση χτίζοντας μυς κάνοντας τους παράλληλα πιο αποδοτικούς!

 • Μείωση λίπους

Η προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση αποτελεί την καλύτερη λύση για την απομάκρυνση του λίπους. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές, όπως η μέση, οι γοφοί ή οι μηροί!

 • Μείωση του πόνου
  Οι μυοσκελετικοί πόνοι αποτελούν την πιο συχνή πάθηση σε έναν μέσο άνθρωπο. Μία από τις βασικές αιτίες είναι η μυϊκή ανισορροπία στον κορμό συνέπεια της κακής στάσης και του καθιστικού τρόπου ζωής. Με την ηλεκτρική διέγερση ενδυναμώνουν τα βαθύτερα στρώματα της ομάδας των μυών του κορμού, η οποία βοηθάει στην εξάλειψη του πόνου της πλάτης καθώς αυτοί οι βαθύτεροι μύες είναι δύσκολο να ενεργοποιηθούν με συμβατικές προπονητικές μεθόδους.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

 • Πώς λειτουργεί το Miha Bodytec? Τι είναι «ηλεκτρομυοδιέγερση (EMS-electro muscle stimulation)?
  Όπως και το κεντρικό νευρικό μας σύστημα, to Miha Bodytec στέλνει ηλεκτρικά ερεθίσματα βαθιά
  στους μύες, προκαλώντας σύσπαση, και έτσι γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα χωρίς κανένα
  κίνδυνο τραυματισμού.
 • Πόσο σύντομα είναι ορατά τα αποτελέσματα;
  Σύμφωνα με τη γενική φυσική κατάσταση, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής, μετά από 4-5συνεδρίες τα αποτελέσματα σταδιακά αρχίζουν να φαίνονται. Μετά από 1 μήνα: εσείς παρατηρείτε τη διαφορά. Μετά από 2 μήνες: οι φίλοι σας παρατηρούν τη διαφορά. Μετά από 3 μήνες όλοι παρατηρούν τη διαφορά.
 • Είναι δυνατόν να κάνουμε πάνω από μία προπόνηση την εβδομάδα?
  Μεταξύ των προπονήσεων με το Miha Bodytec πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα διάλειμμα
  ανάπαυσης 4 ημερών, απαραίτητο για την μυϊκή αναπλήρωση.
 • Μπορεί το Miha Bodytec να συνδυαστεί με άλλους τύπους εκπαίδευσης?
  Ναι. Ωστόσο, έντονη προπόνηση με βάρη δεν προτείνεται
 • Υπάρχουν όρια ηλικίας για την προπόνηση με το Miha Bodytec?
  Το Miha Bodytec είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε από 18 έως 90 ετών.