Τηλ. Επικοινωνίας:

Εκγύμναση

Αποτελεσματικότητα - Κίνητρο - Ασφάλεια

Επίτευξη των μεμονωμένων στόχων εκγύμνασης σε ελάχιστο χρόνο και με ατομική υποστήριξη – Αυτό είναι ακριβώς το πνεύμα των καιρών!
Με αυτό το τρίπτυχο γίνεται επιτυχής εφαρμογή των επιχειρηματικών μοντέλων και πραγματοποιείται η επαγγελματική ανάπτυξη.

Αποτελεσματικότητα

Η εκγύμναση EMS για όλο το σώμα είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης σύντομου χρόνου για την αύξηση της μυϊκής δύναμης και μάζας καθώς και για τη μείωση της περιεκτικότητας μυϊκού λίπους. 

Μια συνεδρία εκγύμνασης διαρκεί κάθε φορά μόνο 20 λεπτά και πραγματοποιείται με εξειδικευμένο εκπαιδευτή ο οποίος παρακολουθεί την εκγύμναση καθώς και την επιτυχία αυτής. Μια φορά την εβδομάδα αρκεί για την αξιόπιστη επίτευξη των μεμονωμένων στόχων. Η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται από πλήθος επιστημονικών μελετών. 

Η εκγύμναση λαμβάνει πάντα χώρα σύμφωνα με προσυμφωνημένα επαναλαμβανόμενα ραντεβού. Μια φορά την εβδομάδα – 20 λεπτά! Με τον τρόπο αυτό η εκγύμναση EMS προγραμματίζεται και από τις δύο πλευρές ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πραγματοποιείται με ατομική υποστήριξη. Έτσι από τη μια εβδομάδα στην άλλη η εκγύμναση γίνεται ολοένα και πιο ελκυστική. Αυτή είναι η αποτελεσματικότητα που εγγυημένα οδηγεί στον στόχο!

Κίνητρο

Η ατομική υποστήριξη μετατρέπει ταυτόχρονα την εκγύμναση EMS σε «Personal Training». Ο εκγυμναστής αναλαμβάνει εδώ έναν σημαντικό ρόλο. Πρέπει να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στο επίπεδο απόδοσης και τον προσδιορισμό στόχου του πελάτη και μέσω μεμονωμένου κινήτρου να φροντίσει για την επιτυχή πραγματοποίηση αυτών των επιθυμιών. Επίσης και η παρακολούθηση της τήρησης των ραντεβού ανήκει σε μια από τις βασικές εργασίες του προπονητή. Μέσω αυτής της δέσμευσης το αρχικό κίνητρο καλής φυσικής κατάστασης μετατρέπεται σε μια συνεχή και ολοκληρωτική αλλαγή συμπεριφοράς – αλλά και σε έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής.

Ασφάλεια

Μια καλά μελετημένη και εδώ και πολλές δεκαετίες αποδεδειγμένη τεχνολογία σε συνδυασμό με έναν εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο προπονητή αποτελούν τη βάση για μια ασφαλή χρήση. Από την αρχή η υπεύθυνη χρήση μεταδίδεται και διδάσκεται από εξειδικευμένες δομές εκπαίδευσης. Μέσω τακτικής εναλλαγής ανάμεσα στην πράξη και την επιστήμη, δημιουργήθηκαν κατευθυντήριες γραμμές για την ασφαλή χρήση. Αυτοί οι κανόνες προτεραιότητας της ασφάλειας Safety-First αποτελούν σήμερα το χρυσό πρότυπο για τους επαγγελματίες παροχείς EMS.

Medical EMS MihaBodytec